19.06.2018, 17:47 | Af: | Foto: Getty Images

Jess Thorup tror på chancen i CL-kvalifikationen

Cheftræneren forventer hård modstand, men sidder med følelsen af at Ulvekrigerne kan spille med

Sandsynligvis står FC Astana fra Kasakhstan på den modsatte banehalvdel, når FC Midtjylland træder ind i Champions League-gruppespillets anden runde, og det er en opgave, som cheftræner Jess Thorup ser frem til.

- Det er fedt for os, at vi er kommet op på et niveau, hvor vi som useedet hold kan tillade os at sidde med følelsen af, at vi har en reel chance mod et seedet mandskab, siger Jess Thorup.

På forhånd kaldte han alle FC Midtjyllands mulige modstandere i anden kvalifikationsrunde for stærke, men FCM-cheftræneren har endnu ikke det store overblik over FC Astanas styrker og svagheder.

- Jeg ved, de spiller på kunstgræs, men ellers er min viden om dem sparsom. Det arbejde begynder vi på nu, og med hensyn til logistik, tidsforskel og så videre, er det noget, vi skal og kan håndtere. Den slags følger helt naturligt med deltagelse i de europæiske klubturneringer, siger Jess Thorup.

Opgørene mod FC Astana er det, som cheftræneren kalder første step på vej mod den store drøm – at få Champions League-hymnen til MCH Arena.

- Som national mester for man den mulighed, og vi er klar til at jagte den. Champions League er jo det ultimative for en fodboldspiller, når vi snakker klubfodbold, slår FC Midtjyllands cheftræner fast.

Han tilføjer, at han glæder sig over at spille i Kasakhstan først – og så venter der en returkamp, forhåbentligt på et fyldt MCH Arena en uge senere, den 31. juli/1. august.