05.02.2020, 13:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Kaan Kairinen fortsætter karrieren i Norge

Den 21-årige finske midtbanespiller spiller i resten af 2020 på en lejekontrakt hos Lillestrøm

Der venter Kaan Kairinen spændende og store udfordringer i det kommende år.

Den finske midtbanespiller tiltræder nemlig på en lejeaftale hos Lillestrøm i Norge, og dermed skifter FC Midtjylland-spilleren lejeaftalen hos HJK Helsinki i hjemlandet ud med en hverdag i nabolandet.

- Kaan er en fantastisk talentfuld fodboldspiller, og vi ønsker, at han udvikler sig yderligere på så højt niveau som muligt. I Lillestrøm får han den mulighed, og det glæder alle parter, siger Svend Graversen, der er sportschef i FC Midtjylland.

Kaan Kairinen var i 2019 udlejet til HJK Helsinki i hjemlandet Finland, og her nåede han at spille 35 kampe og score tre mål, men nu venter der nye udfordringer.

- For os er det centralt, at vores spillere udvikler sig mest muligt i de optimale rammer, og denne aftale passer perfekt til vores strategi. Vi er sikre på, at Kaan følger op på en flot tid i Helsinki, siger Svend Graversen.

Kaan Kairinen kom i begyndelsen af 2016 til FC Midtjylland, hvor han står noteret for fem kampe, og siden har finnen været på leje i Skive IK, Inter Turku, HJK Helsinki og nu Lillestrøm i den norske OBOS-ligaen.

Han fik sin debut på det finske landshold i begyndelsen af 2019, og inden da nåede han hele 40 kampe på forskellige ungdomslandshold i Finland.

Vi ønsker Kaan masser af held og lykke hos Lillestrøm, som indleder sæsonen den 5. april med en udekamp mod Hamarkameratene.