15.08.2017, 10:00 | Af: fcm.dk | Foto: Getty Images

Kaan Kairinen udlejes til Skive

Det finske midtbanetalent spiller i Skive IK indtil nytår.

Konkurrencen på FC Midtjyllands midtbane er benhård. Med dét in mente er FC Midtjylland, Skive IK og Kaan Kairinen blevet enige om en lejeaftale, der sender Kairinen til 1. Divisions-klubben året ud.

Et skifte og en chance for spilletid, som hovedpersonen selv ser frem til.

- Det bliver godt for mig at få nogle kampe, for jeg har ikke spillet seniorfodbold i et stykke tid. Jeg glæder mig til at spille for Skive, og det væsentligste for mig bliver at få kamptræning på et højt niveau, siger Kaan Kairinen, der håber, at udlejningen kan være med til at bringe ham i spil til flere minutter for FCM's Alka Superliga-mandskab.

18-årige Kaan Kairinen kom til FC Midtjylland i vinteren 2016 og ser frem til at komme retur i en forstærket udgave.

- Når jeg kommer tilbage, håber jeg, at jeg vil være mere rustet til Superligaen, og så er jeg klar til at gribe chancen, når den byder sig, slår Kaan Kairinen fast.

En god udviklingsmulighed
Også FCM's administrerende direktør og agerende sportschef, Claus Steinlein, glæder sig over at have fundet en god lejedestination for den unge finne.

- Det er godt for Kaan, at han kommer til Skive og får noget spilletid. Han er en meget elegant midtbanespiller, som vi har store forventninger til, og det næste skridt for ham er at få flere minutter, siger Claus Steinlein.

I forvejen har Skive IK lejet Frederik Brandhof i FC Midtjylland, og det er langt fra første gang, at Limfjords-klubben er destinationen for unge lejesvende fra heden. 

- Vi er altid glade for at sende spillere til Skive. De har et godt miljø deroppe, og vi ved, at de har et godt setup, hvor unge spillere trives og kan udvikle sig, siger Claus Steinlein.

Kaan Kairinen fik debut for FC Midtjylland i udekampen mod SønderjyskE den 12. maj 2017 og kom også på banen, da FC Midtjylland senere sejrede i Farum.