01.09.2016, 10:00 | Af: | Foto: Getty Images

Kadlec solgt til Sparta Prag

FC Midtjylland scorer økonomisk gevinst på offensivspilleren, der gerne ville hjem til Tjekkiet

En kombination af hjemve og et økonomisk godt tilbud sender den tjekkiske landsholdsspiller Vaclac Kadlec til Sparta Prag i hjemlandet.

FC Midtjylland er nemlig blevet enige med den tidligere tjekkiske mesterklub om en økonomisk god aftale.

- Det er en handel, vi ikke kunne sige nej til. Som udgangspunkt var det slet ikke planen, at vi ville sælge Vaclav. Vi har været glade for ham, og han har også i FC Midtjylland vist, at han besidder et stort talent. Men han har gerne villet tættere på sin familie, og når det så kunne gå op i en højere enhed, så vi kan tjene gode penge samtidig med, at han kan komme hjem, så har vi valgt at sige ja, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Vaclav Kadlec, der nåede 23 kampe for FC Midtjylland og scorede tre mål, ser frem til at komme hjem til den klub, hvor det hele begyndte, men fortæller samtidig også, at han har været glad for sit ophold på Heden.

- FC Midtjylland er en klub med gode værdier og et godt og professionelt setup, og jeg har været glad for min tid i klubben. Men jeg har savnet min familie i Tjekkiet, og derfor er jeg også glad for, at det er faldet på plads, så jeg kan fortsætte min karriere i Sparta Prag, siger Vaclav Kadlec.

Sparta Prag topper den tjekkiske liga efter de første fem kampe og kvalificerede sig i sidste uge til gruppespillet i Europa League på bekostning af SønderjyskE.