07.12.2018, 12:10 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Kenneth Andersen kræver fart, kvalitet og timing

FC Midtjyllands cheftræner håber mod OB at sætte et passende punktum for et flot 2018 på MCH Arena

Da FC Midtjylland sidst mødte OB, havde fynboerne det ikke ret godt.

Indledningen på sæsonen svarede ikke til forventningerne i Odense, men 1-1 hjemmekampen mod FC Midtjylland blev et vendepunkt for Jacob Michelsens mandskab.

- Jeg har kæmpe respekt for det arbejde, der er udført i OB i denne sæson. De gik aldrig i panik, selv om de første kampe ikke gav de ønskede resultater, og nu har de spillet en lang periode uden at tabe, siger FC Midtjyllands cheftræner Kenneth Andersen.

Han forudser derfor også en svær afslutning på året på MCH Arena – mod en modstander som har lukket samme antal mål ind som hjemmeholdet.

- De forsvarer sig rigtig godt, så der venter os en modstander, som vi skal være dygtige for at bryde ned, mener Kenneth Andersen.

Han ved dog, hvad der skal, og han håber, at værterne formår at føre planen ud i livet i årets sidste hjemmekamp.

- Det kommer til at handle om gode relationer mellem de offensive folk, og derudover skal der være kvalitet i det, vi laver. Fart og timing kommer til at være centrale ingredienser for os, hvis vi skal overspille en stærk, fynsk defensiv, siger Kenneth Andersen, som er fortrøstningsfuld i forhold til at skulle spille uden karantæneramte Erik Sviatchenko og Paul Onuachu.

- Vi har to stærke afløsere med, og de har igennem længere tid presset på for at komme med i startopstillingen.

Kenneth Andersen kan se tilbage på det, han selv beskriver som et godkendt efterår på MCH Arena, og han håber, det sidste punktum også bliver en succes.

- Vi vil gøre alt for at sende folk glade og tilfredse på juleferie fra MCH Arena – for vi vil meget gerne se dem igen til foråret, siger FCM-cheftræneren med et smil.