14.04.2019, 21:09 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Kenneth Andersen tilfreds med udtrykket

FCK-kampen er et tema fra mandag morgen, siger FC Midtjyllands cheftræner efter 2-0 sejren over OB

Efter FC Midtjyllands 2-0 sejr over OB fik cheftræner Kenneth Andersen flere spørgsmål angående FC København fra den fremmødte presse, men det var ikke noget, han ønskede at svare på.

- Kan vi ikke tage den i morgen, spurgte han med et skævt smil, og det blev kun bredere, da en af journalisterne spurgte, om FC Midtjylland overhovedet ikke interesserer sig for FC København.

- Kun hvis vi skal møde dem, og det skal vi på torsdag, så fra i morgen fokuserer vi på FCK, sagde Kenneth Andersen.

Han gjorde det på bagkant af en kamp, hvor FC Midtjylland endnu engang slog OB på MCH Arena, og der var andre glædelige ting end de tre point.

- Vores udtryk var tilbage, og det var vi meget tilfredse med. På samme måde var det glædeligt at spille til nul igen, og det var vel kun en meget stærk kamp af OB's målmand, som gjorde, at vi ikke fik scoret yderligere, sagde Kenneth Andersen.

Han glædede sig over at se værterne i en kontrollerende rolle, hvilket ikke mindst kom til udtryk efter Frank Onyekas scoring til 2-0.

- Vi var også tilfredse med indsats og udtryk ved stillingen 0-0, og så var det fint at se Junior Brumado få sin debut. Jeg synes, han gjorde det fint, da han kom på banen - det skete på samme tid, som OB ændrede formation defensivt, så det var lidt svært at forklare ham, hvad han skulle gøre, men det gik okay, sagde FC Midtjyllands cheftræner.