10.07.2019, 10:07 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Kenneth Andersen: Vi har nået det, vi ville

FC Midtjyllands cheftræner er tilfreds med opstarten og ikke mindst træningslejren i Polen

På fredag går det løs igen.

FC Midtjylland indleder sæsonen på MCH Arena, hvor modstanderen er den samme som i sidste sæsons afsluttende kamp.

Esbjerg fB’s bronzevindere er første udfordring i sæsonen 2019/20, og FC Midtjyllands cheftræner Kenneth Andersen føler sig klar på holdets vegne efter en vellykket opstart.

- Jeg er bestemt tilfreds med forløbet. Vi havde 14 gode dage inden træningslejren, og i Polen havde vi fine forhold. Vi mærkede tydeligt, at stedet var vant til at håndtere hold på træningslejr – vi var fire hold på stedet på samme tid, men det gav ingen problemer overhovedet, siger Kenneth Andersen.

Nu venter så den første seriøse test mod Esbjerg fB, og Kenneth Andersen er fortrøstningsfuld inden sæsonen.

- Vi har nået det, vi ville i opstarten, og de sidste dage frem mod sæsonpremieren bruger vi på at holde fast i det, vi har gang i, og så indleder vi også det mere konkrete arbejde frem mod mødet med Esbjerg fB.

FC Midtjylland tabte sidste sæsons afsluttende kamp mod sydvestjyderne, og de to klubber mødte også hinanden i en træningskamp for nylig, hvor Esbjerg fB også løb med sejren.

- Vi skal da have sat en stopper for de Esbjerg-sejre, siger Kenneth Andersen, inden han afslappet fortsætter:
- I sidste sæsons afsluttende kamp havde de to hold forskellige grader af motivation, og træningskampen for nylig var et opgør, hvor vi skiftede meget ud og stillede i nye formationer. Når det er sagt, vil jeg gerne understrege, at vi har den dybeste respekt for Esbjerg fB, og vi ved, der venter os en hård og svær kamp, siger FC Midtjyllands cheftræner.

Han har sammen med resten af staben arbejdet med en stor trup i opstarten, men det har ikke skabt problemer, slår han fast.

- Det har vi planlagt os ud af, og jeg synes, at alle spillere, der har været her, har vist sig frem på bedste vis.

To nye spillere er kommet til, brasilianske Paulinho samt Sory Kaba fra Guinea, men det er kun førstnævnte, som er trådt ind i truppen, da Sory Kaba afvikler nogle dages ferie efter et hårdt sommerprogram med deltagelse i Africa Cup of Nations.

- Paulinho gør alt, hvad han kan for at integrere sig hurtigt både på og uden for banen, og han efterlader fine indtryk hele vejen rundt, siger Kenneth Andersen, som nu skal bruge de sidste dage på at finde sin startopstilling til sæsonens første kamp på fredag:

FC Midtjylland mod Esbjerg fB på MCH Arena.