18.08.2019, 19:01 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Kenneth Andersen: Vi manglede kvalitet

FC Midtjyllands cheftræner havde ikke meget at glæde sig over søndag eftermiddag - og det gjorde han heller ikke

Søndag eftermiddag var FC Midtjylland tilbage i 3F Superligaen efter Europa League-kampene mod Rangers FC, men det blev alt andet end et let opgave mod et Hobro-mandskab, som leverede en flot præstation på MCH Arena.

1-1 endte det efter en sen udligning af hjemmeholdet, og cheftræner Kenneth Andersen jublede heller ikke efter kampens afslutning.

- Det var slet ikke godt nok. Vi manglede kvalitet, både individuelt, som hold og i vores beslutninger, sagde Kenneth Andersen, som ikke ville give europæisk fodbold skylden for den dårlige indsats.

- Det er jo det, vi gerne vil, så det skal vi kunne håndtere, men Hobro skal også have stor kredit for en meget stærk og klog præstation, lød det fra en tydelig skuffet Kenneth Andersen.

Han forsøgte at ændre lidt på 3-4-3 formationen i pausen, men det var uden den store effekt.

- Vi spillede 3-4-3, fordi vi gerne vil være fleksible og spille efter de typer, vi har til rådighed, og der var også små optræk til noget i første halvleg, men godt blev det aldrig.

FC Midtjylland-cheftræneren havde forståelse for publikums utilfredshed, som de højlydt gav udtryk for undervejs, mens FCM-spillerne forsøgte at sætte noget brugbart sammen på banen.

- Jeg ser da helst, at vores fans bakker os ubetinget op - ikke mindst på vores egen hjemmebane, men omvendt har jeg forståelse for utilfredsheden mod Hobro, for det var ikke ret godt fra vores side, erkender Kenneth Andersen.