27.04.2019, 10:08 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Kenneth Andersen: Vi ved, hvad der venter os i Farum

FC Midtjyllands cheftræner vender tilbage til den arena, hvor han debuterede som cheftræner i Superligaen

Når FC Midtjylland mandag aften gæster FC Nordsjælland i Superligaens mesterskabsspil, er der ikke meget, som kan overraske FCM-mandskabet, mener cheftræner Kenneth Andersen.

- Vi ved, hvad der venter os – en kunstgræsbane samt en velspillende og teknisk stærk modstander.

FC Midtjylland rejser til opgaven med et 2-1 nederlag til Brøndby IF i bagagen, men den kamp, som rummede nok af målchancer til at vinde, er for længst evalueret og bearbejdet.

- Siden det skuffende opgør mod Brøndby IF, har vi spillet en rigtig flot reserveholdskamp, og de seneste dage har vi haft gode og intense træninger, så vi glæder os meget til kampen i Farum, siger Kenneth Andersen.

Han står mandag aften igen i de omgivelser, som dannede rammen for debuten som cheftræner i Superligaen – et opgør som FC Midtjylland vandt 4-1 – men han bruger ikke tid og kræfter på, at der skal spilles på kunstgræs.

- Vi kan jo også træne på kunstgræs her i Ikast, så vi bruger energien på os selv og det, vi skal lykkes med mandag aften, understreger han.

Han tror ikke på, at de 11 point op til FC København spiller en rolle i forhold til FC Midtjyllands indsats – for eksempel i form af en mere frigjort indsats.

- Så burde den også have været mere frigjort mod Brøndby IF, for inden den kamp haltede vi også efter FCK, konstaterer FCM-cheftræneren og tilføjer:

- Mandagens kamp er den vigtigste for os lige nu, og den bliver første step i resten af denne sæson, hvor der venter andre spændende kampe på os. Det starter på mandag, slår han fast.

Det gør det i en kamp, hvor gæsterne håber på at drage fordel af en større fysik.

- Vi ved, vi kan være bedre end dem i forhold til fysik og power, så det vil vi selvfølgelig forsøge at udnytte, siger Kenneth Andersen.