18.03.2016, 15:45 | Af: | Foto: Getty Images

Kian Hansen vil have sejr inden landsholdspause

På søndag spiller FC Midtjylland topkamp i Haderslev, når ulvene besøger SønderjyskE. Forsvarsgeneralen Kian Hansen kalder kampen for ’sindssygt vigtig’

Der er garanti for spænding palmesøndag klokken 12, når Superligaens nummer to og tre tørner sammen i Haderslev.

- Det er klart, at vi kan lægge os op som toer, og vi kan få et godt afsæt inden de sidste par kampe, så det bliver en sindssygt vigtig kamp, og vi skal helst have tre points, siger Kian Hansen.

I øjeblikket ligger SønderjyskE på andenpladsen med ét point mere end FC Midtjylland på tredjepladsen. Sønderjyderne har ikke tabt i seks superligakampe, hvor de har fire sejre og to uafgjorte. Senest spillede de 0-0 på udebane mod Viborg FF.

- Man må jo sige, at de har fået noget fundament i deres hold. De spiller på de dyder, de er gode til, og det gør de godt. Men jeg ser også, at vi har gode muligheder for at få points med der nede fra, og vi skal helst have en sejr. Så på den måde bliver det en super fed kamp, siger Kian Hansen.

FC Midtjylland har i fire forårskampe i Superligaen tabt to kampe mod FCK og FCN, spillet uafgjort mod AaB og senest vunder hjemme over Hobro med 3-0. Midtstopper Kian Hansen håber, at FCM kan fortsætte de gode takter fra Hobrokampen:

-Det bliver en kamp a la den vi havde mod Hobro. Jeg tror, vi kommer til at have bolden mest, men det bliver en kamp på dueller og anden bolde, og der skal vi være skarp.

Sidst FC Midtjylland var på Sydbank Park, vandt ulvene med 2-1.

- Jeg synes, SønderjyskE er et hold, man ved giver 100 % hver gang. De hamrer fuldt ind i duellerne og går efter andenbolde, og de gør måske ikke spillet sværere, end det er. De har fundet et koncept, hvor deres dyder og de ting, de er gode til, kommer til udtryk, og det er det, vi skal prøve at stække bedste muligt.

Kigger man nærmere på statistikken, så har FC Midtjylland gode muligheder på søndag. I de seneste ti kampe har FC Midtjylland vundet syv kamp, mens SønderjyskE har vundet to, og en enkelt er endt uafgjort.

Efter SønderjyskE-kampen er der landsholdspause. Derfor skal FC Midtjylland først spille næste kamp 14 dage efter, den 3. marts mod Brøndby IF på MCH Arena.

- Det er sindssygt vigtigt for os med en sejr i og med, at der er landsholdspause bagefter. Det gør det endnu vigtigere at få de tre point, så vi har tid til at forberede os til den næste kamp mod Brøndby og ligge højt i tabellen.