08.02.2020, 13:19 | Af: | Foto: Getty Images

Kinesisk modstand i generalprøven

I morgen eftermiddag spiller vi den anden – og sidste – testkamp i Dubai. Modstanderen er Jiangsu Suning og du kan livestreame opgøret via FCM TV

Søndagens træningskamp mod Jiangsu Suning spilles kl. 14:00 dansk tid (kl. 17:00 lokal tid) på Dubai City Stadium og kan livestreames via FCM TV

Relationerne skal være der
- Det er den sidste mulighed for at pudse de ting af, som vi har gået og arbejdet på her i opstarten. Det vigtigste for os, er at se, at relationerne i defensiven og offensiven begynder at sætte sig. Vi vil se et hold med et fysisk udtryk og en stærk organisation, fortæller Kristian Bach Bak.   

I løbet af vinterens transfervindue er der kommet flere nye kræfter til og de byder sig alle til i forhold til startopstillingen. 

- Det er den sidste kamp og det vil startopstillingen naturligivs bære præg af. Når det er sagt, så har vi fortsat ikke langt os endelig fast på de startende elleve til premieren mod Lyngby. Der er hård konkurrence om pladserne og de nye spillere byder sig rigtig godt til. Vi håber at få en del svar i løbet af kampen i morgen, slutter assistenttræneren.   

Søndagens modstander
Jiangsu Suning er ejet af Suning Appliance Group, og hører hjemme i Nanjing med over otte millioner indbyggere i Jaingsu-provinsen i det østlige Kina. De er søsterklub med den italienske gigant Inter Milan, hvor Suning Holdings Group ejer 68%.

Holdets største stjerne er Alex Teixeira, som de købte i 2016 fra Shakhtar Donetsk for 50 millioner euro. Derudover er der profiler som Miranda og Eder, som tidligere har spillet for hhv. det brasilianske og italienske landshold. De sidste to udlændinge på holdet er Mubarak Wakaso og Ivan Santini. Deres cheftræner er rumænske Cosmin Olaroiu, som overtog posten efter Fabio Capello i 2018.

I sidste sæson sluttede de som nummer fire i den kinesiske superliga, to point foran vores tidligere modstander på træningslejren, Shandong Luneng.

Hvis du befinder dig i Dubai, er du velkommen til at overvære kampen, som spilles på Dubai Club Stadium - der er gratis adgang.