21.09.2018, 14:19 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Klar til duelspil i Sønderjylland

Kristian Bach Bak venter en svær opgave i søndagens udekamp mod et formstærkt SønderjyskE-mandskab

Værterne fra SønderjyskE går med sikkerhed ind på Sydbank Park med stor selvtillid, når de søndag klokken 12.00 er vært for FC Midtjylland i Superligaen.

Sådan må det være efter en 4-2 sejr på udebane mod Brøndby IF - et opgør hvor SønderjyskE endda havde chancer til endnu flere scoringer - men gæsternes selvtillid fejler nu heller ikke noget efter 3-1 over FC København, så assistenttræner Kristian Bach Bak forventer en intens affære i det sønderjyske.

- Jeg har set, at det hos SønderjyskE handler om, at de skal ud og smadre igennem igen - præcis som de gjorde i Brøndby. Det skal vi være klar på, og vi skal være bevidste om, at der venter os en helt anden type kamp end den, vi spillede mod FCK, siger Kristian Bach Bak.

Han ved, som resten af FCM-staben, at der venter et møde med en modstander, som arbejder stenhårdt, og hvor der fokuseres ekstra meget på duelspillet og standardsituationer.

-  Jeg synes, at vi med præstationen mod FCK fandt os selv igen, og det skal vi arbejde ud fra fremadrettet. Vi skal komme med samme udtryk på Sydbank Park, vi skal have et så højt tempo som muligt i kampen, og vi skal trykke hjemmeholdet, siger Kristian Bach Bak, som er bevidst om, at der venter et møde med en sand mester.

- Sønderjyske er en mester i at spolere modstandernes gameplan, og det skal vi være klar på at håndtere, og så handler det om at være kyniske på de muligheder, vi får i løbet af kampen.