07.11.2017, 08:45 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: Getty Images

Komfortabel reservesejr i Horsens

FC Midtjylland II vandt 3-1 mod AC Horsens reserver mandag eftermiddag, hvor mange unge akademister kom ind

FC Midtjyllands reserver tog en sejr på 3-1 ude over AC Horsens reserver mandag eftermiddag, hvor Simon Kroon scorede to og Gustav kom også på tavlen.

Det blev til en tidlig føring efter 12 minutter, hvor U19-spilleren Mikkel Jakobsen bliver fældet i feltet efter et gennembrud i venstre side. Mikkel Jakobsen får tilkæmpet sig straffesparket, som Simon Kroon scorer på og giver føringen til FC Midtjylland.

Allerede tre minutter senere udbygger Gustav Wikheim føringen, da Simon Kroon og Jonas Borring laver et flot gennembrud på venstre side, der bliver vendt over midten. På kanten af feltet sparker Gustav Wikheim bolden ind i nettaget til 2-0.

- Det var et sindssygt godt mål, og et flot opsat angreb, siger Søren Bjerg.

Efter 34 minutter bliver det til 3-0 for ulvereserverne, hvor Simon Kroon igen er på spil. Casper Tengstedt har en stor ære i målet, hvor han sætter en flot omstilling op og spiller Simon Kroon dybt. Kroon udnytter chancen ved at drible rundt om målmanden og score til 3-0.

- Det er rigtig godt spillet af Casper Tengsted på en flot omstilling, og så må jeg rose Simon Kroon for at være involveret i alle tre mål, siger Søren Bjerg.

Generelt var første halvleg bedst for FC Midtjylland, hvor der var en god energi i holdet, og ulvene var meget på bolden.

- Vi sætter mange fine situationer op både gennem midten og på kanterne. Det var godt styret af Janus Drachmann inde på midten igennem hele kampen, siger Søren Bjerg.

- Anden halvleg bliver lidt mere en klassisk reserveholdskamp med lidt faldende tempo og mange udskiftninger. Vi skaber dog stadig chancer. Blandt andet har Jonas Borring et flot chip til sig selv, hvor han helflugter, men den går desværre ikke ind, siger Søren Bjerg.

I det 87. minut reducerer AC Horsens på en situation, hvor Michael Falkesgaard i målet ikke får afviklet bolden rigtigt. AC Horsens opfanger situationen og reducerer til 1-3.

I løbet af anden halvleg kommer der tre U17-spillere på banen, som ikke har været i kamp for førsteholdet før. Det er Sebastian Nielsen, Gustav Isaksen og Nicholas Dyhr.

- Det var en fornøjelse at se mange unge akademister, og de tre nyt U17-drenge gjorde det godt, da de kom ind, siger Søren Bjerg.

FC Midtjyllands reserver skal allerede i kamp igen på tirsdag den 14. november på hjemmebane mod AGF klokken 14.00.