02.09.2018, 22:03 | Af: Nicolai Dupont | Foto: Getty Images

Kontroversielt rødt kort i Brøndby-remis

FC Midtjyllands Mayron George så rødt i Brøndby efter et kontroversielt frispark.

Det var et FC Midtjylland mandskab med noget at bevise, der søndag gik på banen i Brøndby. Ulvene skulle revanchere nederlaget til Malmø i Europa League torsdag aften. Men det blev en dårlig start for det midtjyske spillere - nærmere bestemt Tim Sparv, der måtte udgå under opvarmningen med en skade og overlade pladsen til Ayo Okosun.

Det betød samtidig at den nyerhvervede Evander, som var rejst med til Brøndby som tilskuer, pludselig blev en del af truppen. Brasilianeren måtte derfor låner et par støvler i tilfælde af, at han blev skiftet på banen.

Begge hold kom ud til opgøret med stor kraft, og det gav masser af dueller. Brøndby kombinerede godt og specielt Mukhtar var i fokus – Tyskeren havde flere store chancer og stod også bag Brøndbys føringsmål, som kom efter en aktion, hvor Ulvene ikke fik clearet ordentligt.

FCM kom dog til mange gode situationer, og man sad med en tro på, at gæsterne kunne true Brøndby endnu. Og bare seks minutter efter Brøndbys føringsmål udlignede Mayron George på et langskud fra 25 meter. 

Efter pausen gik gassen lidt af ballonen hos begge hold. Men 13 minutter inde i anden halvleg lykkedes det alligevel for Brøndby at bringe sig på 2-1 efter et flot skud fra kanten af FC Midtjylland-feltet. Nikolai Laursen var manden bag målet.

Og slemt blev værre kort efter, da Mayron George tilegnede sig to gule kort på een gang - det første for ifølge dommeren at have stoppet en brøndbyspiller på ulovlig vis. Det sidste for at sige noget til dommeren, der nok ikke har været “dejligt vejr i dag”. Derfor måtte gæsterne nu spille de sidste 25 minutter med 10 mand.

Selvom det så sort ud, så var det alligevel Ulvene, der kom på tavlen efter 79 minutter. Erik Sviatchenko headede et indkast fra Kian Hansen i mål og så var stillingen 2-2. 

Og det blev også slutresultatet på Brøndby Stadion. Resultatet betyder, at Brøndby og FC Midtjylland nu ligger på henholdsvis tredje- og andenpladsen i Superligaen.