25.08.2019, 08:52 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Kristian Bach Bak: Forberedelserne har været gode

FC Midtjyllands assistenttræner glæder sig til gensynet med flere FCM-spillere i Sønderjyske

Når Kristian Bach Bak og resten af FC Midtjylland-staben står klar på Sydbank Park i Haderslev søndag eftermiddag, kan de se tre tidligere FCM-spillere klædt i lyseblåt, og samtidig kan gæsterne se frem til et møde med en modstander, som har ændret spillemæssigt udtryk.

- Jeg mener, at Sønderjyske er det hold i 3F Superligaen, som på den mest markante måde har ændret spillestil. De vil gerne være et boldbesiddende og fodboldspillende mandskab, og de har mange dygtige spillere til at udføre det. Derudover har de stadig typerne, som arbejder stenhårdt, så der venter os givetvis en meget svær opgave, forudser Kristian Bach Bak.

Han glæder sig til gensynet med Rilwan Hassan, Mads Albæk og Patrick Banggaard, og han forstår i den grad, at Sønderjyske og cheftræner Glen Riddersholm blandt andre har hentet trioen.

- Det var lidt underligt at lave optakt og vise klip med Rilwan i Sønderjyske-trøjen. Han er jo et ikon i FC Midtjylland og alles ven, og på samme måde har både Mads og Patrick været kæmpe figurer hos os. Mads er playmakeren hos Sønderjyske, det er ham, som blander hårdt arbejde med de offensive tiltag hos dem, mener Kristian Bach Bak, som kalder FC Midtjyllands forberedelser til kampen rigtig gode.

- Der har været ny energi hele vejen rundt, som der altid er i kølvandet på et trænerskifte, og spillerne har vist sig fint frem. Vi har en klar og tydelig gameplan til opgøret i Haderslev, og den hviler på et krav om power, energi og offensiv attitude. Vi har masser af dygtige spillere, og de vil alle arbejde i holdets tjeneste mod Sønderjyske, lover assistenttræneren.

Han tror på en underholdende eftermiddag i Sønderjylland, og han forsikrer, at venskaber og udveksling af gode minder bliver parkeret, når kampen fløjtes i gang.

- Der bliver knald på, men når kampen er slut, skal vi selvfølgelig have en snak med Rilwan, Mads og Patrick om, hvad der gik galt for dem ..., siger Kristian Bach Bak med sit sædvanlige glimt i øjet.

Opgøret på Sydbank Park fløjtes i gang klokken 16.00.