21.08.2018, 13:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Kristian Riis udlejes til Esbjerg fB

Den unge forsvarsspiller glæder sig til et år i den sydvestjyske Superligaklub

I det kommende år udskifter Kristian Riis FCM-trøjen med den blå og hvide trøje hos Superligakollegaerne Esbjerg fB.

Den 21-årige forsvarsspiller nærmer sig topformen efter en skadespause, og i jagten på kontinuerlig spilletid, skifter han til sydvestjyderne på en etårig lejeaftale.

- Først og fremmest skal det understreges, at Kristian fortsat er en spiller, som vi tror meget på i FC Midtjylland. Vi ved, han har kvaliteterne, og udlejningen er en unik mulighed for, at Kristian kan etablere sig i Superligaen, siger sportschef Svend Graversen og tilføjer:

- Lige nu er det bedste for Kristian, at han kontinuerligt kommer tættere på spilletid, og den mulighed anser alle parter for at være til stede hos Esbjerg fB, siger Svend Graversen.

Kristian har sin unge alder til trods været hårdt ramt af skader, og han erkender, at det kræver store mentale kræfter at bevare motivationen og glæden i de perioder, men nu er der endelig gode nyheder og medvind til den sympatiske forsvarsspiller.

- Jeg glæder mig helt vildt. Esbjerg fB er en stor og traditionsrig klub med flotte rammer samt et fedt stadion, og jeg glæder mig til at bidrage til klubbens fortsatte udvikling i Superligaen, siger Kristian Riis, som kom til FC Midtjylland i 2011 fra Haderslev.

Lige nu arbejder han stenhårdt på at ramme topformen igen efter sin skadespause, og han har i det forløb allerede været på græs sammen med holdkammeraterne i FC Midtjylland.

- Det tegner rigtig godt, og jeg håber, at jeg snarest kan træne med holdet i Esbjerg på lige vilkår med alle andre, siger Kristian Riis, som har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2022.

Vi ønsker Kristian masser af held og lykke, og vi glæder os til at byde ham velkommen tilbage i FC Midtjylland som en endnu stærkere spiller.