25.02.2019, 10:43 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Kurzawa: Glæder mig til at kunne bidrage

Efter en mindre skade i opstarten, er Midtjyllands polske landsholdsback nu i fuld vigør

I transfervinduets sidste timer lykkedes det FC Midtjylland at hente Rafal Kurzawa på en lejeaftale fra den franske Ligue 1 klub SC Amiens. Og den polske landsholdsspiller er efter godt en måned i Danmark faldet godt til. 

- Det går rigtig godt. Jeg er kommet godt på plads i Herning og alle i klubben har taget godt imod mig. Både spillere og stab er utrolig hjælpsomme, så det har været en nem overgang og det sætter jeg stor pris på. 

Der er dog én ting, som ærger Kurzawa. Han har været præget af en mindre skade og det har betydet, at han ikke har kunne vise sig frem for trænerstaben i de første uger.   

- I forhold til det sportslige, går det efter planen. Jeg havde en lille skade i opstarten, så jeg har trænet indendørs med den fysiske stab. Jeg er dog helt fit nu og træner fuldt med resten af truppen.  

- Det er op til træneren at vurdere, hvornår jeg skal have chancen. Jeg gør mit, klør på til træning og føler mig bedre og bedre tilpas i relationerne med mine holdkammerater. Jeg føler mig klar og glæder mig til at kunne bidrage, fortæller Rafal Kurzawa før dagens træning.  

Rafal Kurzawa står i skrivende stund noteret for syv A-landskampe for Polen og han kan få sin debut for FC Midtjylland om en uge, når FC Nordsjælland gæster MCH Arena i Superligaens 24. spillerunde. Du kan sikre dig din plads til kampen her: 

FCM-FCN