25.07.2019, 10:30 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Landsholdsangriber udlejes til Gil Vicente i Portugal

22-årige Bozhidar Kraev spiller i den kommende sæson på en lejeaftale i Portugals bedste fodboldrække

Bozhidar Kraev kom i sommeren 2017 til FC Midtjylland fra Levski Sofia i hjemlandet Bulgarien, og siden har han spillet 37 kampe og scoret fem gange for FC Midtjylland.

Han mangler dog stadig sit endelige gennembrud i det midtjyske, og derfor udlejes den 22-årige landsholdsangriber i den kommende sæson til Gil Vicente i Portugal – en model som Awer Mabil med succes også benyttede sig af hos Paco Ferreira, inden han fik sit gennembrud i FC Midtjylland.

- Kraev er en dygtig spiller, som ikke får den fornødne spilletid hos os, men vi håber, at han med denne lejeaftale udvikler sig yderligere, så han kommer tættere på holdet i FC Midtjylland, siger sportschef Svend Graversen.

Den bedste portugisiske række, Premeira Liga, går i gang i begyndelsen af august, og Kraev og holdkammeraterne bliver testet med det samme, da Gil Vicente på hjemmebanen Municipal de Barcelos møder mægtige FC Porto i første spillerunde - inden da varmer Gil Vicente dog op med en pokalkamp mod Aves.

- Vi så, hvad lejeopholdet i Portugal gjorde ved Awer Mabil, og vi håber naturligvis at noget lignende sker for Kraev, siger Svend Graversen.