12.09.2018, 12:02 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Landsholdsmål af Kraev

To gange slog Bozhidar Kraev til for Bulgarien i Nations League - Tim Sparv bar anførerbindet for Finland

FC Midtjyllands landsholdsspillere har i de seneste dage gjort en fin figur for deres respektive lande - ikke mindst Bozhidar Kraev, som bombede løs for Bulgarien.

I udekampen mod Slovenien scorede Kraev begge mål i 2-1 sejren, og specielt den første scoring var høj klasse. Han var også i startopstillingen, da Bulgarien nogle dage senere vandt med 1-0 over Norge.

Længere mod nord, i Finland, blev Tim Sparv indskiftet i finnernes møde med Ungarn, en kamp hjemmeholdet vandt med 1-0, og Tim indledte kampen på udskiftningsbænken på grund af en mindre skadespause.

Til gengæld var han tilbage i startopstillingen, med anførerbindet på sin arm, da Finland i endnu en hjemmekamp sejrede 1-0 over Estland.

Mayron George var i Asien for sammen med Costa Rica at møde Japan og Sydkorea, og George var i startopstillingen i begge kampe. Det var dog ikke nok, da Costa Rica tabte med henholdsvis 3-0 og 2-0.

For Joel Andersson handlede det om EM-kvalifikation med det svenske U21-landshold, og Joel var i startopstillingen i kampene mod Ungarn, som gav en 1-0 sejr,  og i den anden kamp mod Tyrkiet hvor det blev til et smalt nederlag.

Også Awer Mabil har været i landsholdstjeneste, men det var dog uden kamp, da Australiens landshold var samlet på træningslejr i Tyrkiet.

Endelig skal det også nævnes, at Nicolas Madsen har repræsenteret FC Midtjylland flot på U19-landsholdet til en mini-turnering i Sverige. Nicolas var med i startopstillingen mod både Norge og Østrig, og i sidstnævnte kamp bar den unge FCM-spiller anførerbindet for danskerne. Med hos Danmark var også Nicolas' klubkammerat Christian Tue Jensen.

Landsholdsspillerne vender i løbet af de kommende dage tilbage til FC Midtjylland, og næste opgave for klubholdet er søndagens hjemmekamp mod FC København.