05.08.2018, 14:20 | Af: Mads Hviid Jakobsen | Foto: FC Midtjylland

Lodtrækning til Europa League play-off

I morgen trækkes der lod til play-off runden i Europa League og herunder kan du se FC Midtjyllands potentielle modstandere

Lodtrækningen til tredje kvalifikationsrunde til Europa League parrede FC Midtjylland med The New Saints. Hvis FC Midtjylland formår at sende de walisiske mestre ud, så venter play-off til Europa League, som er den sidste runde inden gruppespillet. Og netop play-off trækkes der lod til i House of European Football i Nyon kl. 13:30 i morgen.  

FC Midtjylland er placeret som useedet i det nyoprettede Champions Path, hvorfor der venter 14 potentielle modstandere. Seks af disse er forsat en del af Champions League kvalifikationen, hvor de med et nederlag overgår til Europa League, mens de øvrige modstandere, ligesom de danske mestre, spiller tredje kvalifikationsrunde i Europa League. 

Såfremt FC Midtjylland spillere sig videre til play-off, så venter taberen fra et af de følgende opgør i Champions League eller vinderen af et af nedenstående opgør i Europa League – og der er flere kendte ansigter i puljen, heriblandt Videoton FC og FK Suduva, som Ulvene slog i kvalifikationen til Europa League i 2017. 

Taberen af tredje kvalifikationsrunde i Champions League
Celtic - AEK Athen
FC Qarabag - BATE Borisov
Malmø FF - Videoton FC

Vinderen af tredje kvalifikationsrunde i Europa League
PFC Ludogorets - HSK Zrinjski
FC Sheriff Tiraspol - Valur
Spartaks Jurmala – FK Suduva
Torpedo Kutaisi – FK Kukesi

Du kan se udfaldet af lodtrækningen på FC Midtjyllands Facebook.