15.08.2018, 08:27 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Malmø FF venter i en eventuel play-off

Svenskerne røg ud af Champions League-kvalifikationen på reglen om udebanemål

Hvis FC Midtjylland torsdag aften spiller sig til en samlet sejr mod The New Saints fra Wales, venter der svensk modstand i play-off til Europa League-gruppespillet.

Malmø FF, der har den tidligere FCM-målmand Johan Dahlin i truppen, bliver modstanderen, da de samlet tabte til Vidi FC i Champions League-kvalifikationen. Det første opgør i Sverige sluttede 1-1, mens returmødet sluttede uden scoringer tirsdag aften, og dermed bliver Malmø FF overført til Europa League på reglen om udebanemål.

Det første play-off opgør spilles i Malmø den 23. august klokken 19.00, mens der er returkamp den 30. august klokken 19.15 - forhåbentlig på MCH Arena i Herning. 

FC Midtjylland og Malmø FF mødte senest hinanden i en testkamp i Vildbjerg denne sommer, og her blev det til en dansk sejr på 2-1 - Bubacarr Sanneh og Tim Sparv stod for FC Midtjylland-scoringerne i den kamp.

Men først gælder det returkampen mod The New Saints på MCH Arena, og FC Midtjylland står med en 2-0 føring fra udekampen med gode kort på hånden Vi håber naturligvis på at se mange af jer på stadion, så spillerne får optimal opbakning i bestræbelserne på at nå play-off kampene mod Malmø FF.