24.09.2018, 16:15 | Af: | Foto: Getty Images

Man of The Match: Bliver bedre kamp for kamp

I valgte svenske Joel Andersson som kampens spiller med 40% af stemmerne mod SønderjyskE

- Det var en fysisk kamp. SønderjyskE forsøgte at finde mellemrummene, men vi arbejdede hårdt og lukkede dem ned. De slog derfor en masse lange bolde og det førte ikke rigtigt til nogle chancer. 

Sådan beskriver den 21-årige wingback Joel Andersson kampen i Haderslev, der midtvejs i første halvleg blev besværliggjort, idet forsvarsmakkeren Erik Sviatchenko blev udvist. Reduceringen ændrede dog ikke kampbilledet, hvor de lilla-klædte Ulve fortsat var stærkest.  

- Vi var i fuld kontrol før udvisningen, men efterfølgende var vi også komfortable. Vi var spilstyrende og skabte nok chancer til at vinde. Deres målmand (Mielitz, red.) spillede dog en god kamp og det må vi rose ham for. 

I den seneste runde mod FC København var FC Midtjylland aggresive og fremadrettet. Det samme gjorde sig gældende i går og Andersson peger også på disse dyder, når årsagen til dominansen skal adresseres. 

- Vores pres sad lige i skabet. Vi formåede at stresse dem og det gav os momentum.  

Svenskeren vandt afstemningen med 40 %, foran Kian Hansen og Jesper Hansen, der fik henholdsvis 35% og 25 %, og det var en tilfreds spiller, der fik overbragt resultatet mandag morgen. 

- Jeg er glad for kåringen og taknemmelige for alle stemmer. Jeg er dog ikke tilfreds med pointhøsten. Vi kom efter tre point og havde også fortjent dem. 

Kampen i Haderslev var Anderssons ellevte i FCM-trøjen og ifølge wingbacken selv, er det kun gået en vej siden debuten mod Esbjerg fB. 

- Personligt føler jeg mig bedre og bedre tilpas for hver kamp jeg spiller på holdet og jeg kan mærke at relationerne styrkes hver dag. 

Du kan opleve Andersson og de øvriger FCM'ere i aktion igen allerede på onsdag, når Ulvene gæster Dalum IF i Sydbank Pokalens 3. runde. Kampen spilles i Dalum kl. 16:30.