12.02.2017, 10:35 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

Mandagens træningskamp aflyst

Kinesiske Sichuan Longfor FC har afvist at afvikle den planlagte træningskampen mandag i Dubai

FC Midtjylland må undvære den sjette og sidste træningskamp i denne vinteropstart, da kinesiske Sichuan Longfor FC har meldt afbud til den planlagte træningskamp, der skulle have fundet sted mandag eftermiddag på FC Midtjyllands sidste dag under træningslejren i Dubai.

- Det er ærgerligt, at vi ikke får den sidste kamptræning med. Men nu kan vi i stedet træne hårdt og bruge vores tid på at få de sidste detaljer på plads, mens vi er hernede i varmen, siger en fortrøstningsfuld Jess Thorup.

FC Midtyjlland flyttede træningslejren tre dage frem for at give tid til, at de otte unge talenter, der spillede Youth League-kamp mod Benfica, også kunne nå til Dubai efterfølgende og få noget ud af træningslejren.

- Set i bakspejlet vil vi gerne have haft en kamp mere, men dette scenarie, hvor vi nøjes med to kamp, ville vi også have valgt, hvis vi havde vidst det, den gang vi rykkede træningslejren, siger Jess Thorup.

Kinesiske Sichuan Longfor FC spiller i den anden bedste række af kinesisk fodbold.

- Det er ingen hemmelighed, at vi alligevel havde håbet på en bedre modstander end Sichuan, men det har været svært at finde en kamp hernede med så kort varsel, så set i det lys er det ikke det store tab, at vi nu i stedet kan have to ekstra, gode træninger, siger Jess Thorup.

FC Midtjylland rejser hjem fra Dubai tirsdag og træner torsdag, fredag og lørdag, inden Superligaen banker på døren med første kamp, der er derbyet mod Viborg FF søndag den 19. februar klokken 18.00.

<<< KØB BILLETTER TIL KAMPEN MOD VIBORG FF HER >>>