13.12.2016, 11:07 | Af: | Foto: Getty Images

Marco Larsen skifter til HB Køge

Den tidligere akademispiller lejes i foråret ud til HB Køge i 1. division

FC Midtjyllands offensive midtbanespiller Marco Larsen har haft svært ved at kæmpe sig til spilletid i efteråret. Derfor lejes den tidligere akademispiller ud til HB Køge frem til sommer, hvor hans kontrakt også løber ud med FC Midtjylland.

Dermed er det et farvel til klubben, han kom til som 15-årig.

- Jeg har haft rigtig mange gode år i FC Midtjylland. Jeg har fået min fodboldopvækst i klubben og har udviklet mig som person, så jeg vil altid huske min tid i FC Midtjylland, siger Marco Larsen, der nåede 71 kampe for klubben.

- Selvfølgelig er jeg stolt af det. Jeg har spillet forholdsvis mange kampe i en ung alder, og det har været godt at få så mange kampe. Det er gået lidt i stå, så nu skal jeg ud og forhåbentlig spille en masse fodbold igen, siger den 23-årige offensivspiller.

Marco Larsen har leveret 13 mål i sine 71 kampe, og sportsdirektør Claus Steinlein er ikke i tvivl om, at den tidligere akademispiller har et stort talent.

- Marco er en spiller, der allerede som helt ung var med på vores akademicamp og senere kom på akademiet, hvor han var en profil og blandt andet blev topscorer i U19 Ligaen, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

- Han er en dygtig spiller, og havde det ikke været for skader, havde han været en profil for FC Midtjylland i dag. Vi er kede af, at det ikke lykkedes, men vi er samtidig glade for, at han nu får chancen i HB Køge. Han har stadig muligheden for at udvikle sig til at blive en superligaprofil, siger sportsdirektøren.

Marco Larsen starter op sammen med HB Køge, der ligger nummer seks i 1. division, efter nytår.