07.12.2019, 14:15 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Mental udfordring venter i Brøndby

FC Midtjylland tager det præcis samme fodboldmæssige udtryk som altid med til søndagens udekamp

På et tidspunkt stod der 23-1 i afslutninger, da FC Midtjylland i seneste spillerunde mødte Silkeborg IF på MCH Arena, og dominansen i boldbesiddelse var ligeledes udtalt, men søndag venter der en anderledes opgave på Brøndby Stadion.

- Fodboldmæssigt bliver der ingen forskel i vores tilgang til kampen - vi kommer med det udtryk, som vi altid bærer med os - men det er da klart, at der mentalt venter en udfordring. Vi kommer sandsynligvis under et større tryk mod et godt hold, og det forbereder vi os naturligvis på, siger FC Midtjyllands cheftræner Brian Priske.

Han var ærgerlig over, at FCM-mandskabet ikke fik et større udbytte af dominansen mod Silkeborg IF, og det behagede ham heller ikke, at værterne lukkede bundholdet ind i kampen i de sidste minutter.

- Vores præstation var sådan set god nok, men det var helt unødvendigt, at vi gav Silkeborg mulighed for at få noget med hjem fra Herning.

Brian Priske forventer ikke, det giver problemer, at søndagens modstander næppe optræder i en lige så kompakt udgave, som Silkeborg IF gjorde senest.

- Brøndby kan nu også fremstå kompakt, og selvfølgelig kommer vi til at smide bolde på Brøndby Stadion. Kunsten bliver at gøre det de rigtige steder på banen, så vi ikke får omstillinger imod os, mener FCM-cheftræneren.

Han ser tilbage på en stærk træningsuge, hvor spillerne har trænet godt, og der er fokus på at slutte 2019 godt af begyndende med søndagens opgør på Brøndby Stadion.

- Spillerne har leveret glimrende i dette efterår, men vi skal helt over målstregen med vores præstationer. Derfor bliver vi også ved med at stille store krav til spillerne i de sidste uger inden juleferien, garanterer Brian Priske.

Opgøret på Brøndby Stadion fløjtes i gang søndag aften klokken 18.00.