20.01.2020, 13:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Michael Baidoo fortsætter hos FK Jerv

Den 20-årige midtbanespiller har underskrevet en lejeaftale med den norske klub gældende frem til udgangen af 2020

I efteråret 2019 spillede Michael Baidoo 13 kampe for FK Jerv i den næstbedste norske række, OBOS-ligaen.

Det bliver til flere, for den 20-årige midtbanespiller har nemlig underskrevet en etårig aftale med den norske klub, som han i løbet af efteråret scorede to mål for, mens det ydermere blev til to målgivende oplæg.

- Michael er en spiller, som fortsat skal udvikle sig, og det bliver der mulighed for hos FK Jerv. De kender hinanden efter et fint samarbejde i efteråret, så det virker helt naturligt at fortsætte samarbejdet til glæde for alle parter, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen.

Michael Baidoo kom til FC Midtjylland i sommeren 2017 fra hjemlandet Ghana, og efter et lejeophold hos FC Fredericia i sæsonen 2018/19, har den talentfulde midtbanespiller fundet et perfekt sted i Norge med henblik på at udvikle sig yderligere.

- Det er som med alle andre lejeaftaler – det vigtige for os er, at vore spillere udvikler sig i et stærkt miljø via kontinuerlig spilletid på så højt et niveau som muligt, og for Michael tror vi på, at denne aftale er det bedste på nuværende tidspunkt, så vi glæder os til at følge ham hos FK Jerv i det kommende år, siger Svend Graversen.

I FC Midtjylland debuterede Michael Baidoo tilbage i marts 2018 i et opgør mod FC Nordsjælland, og han står noteret for tre kampe på det bedste hold, men nu gælder det igen FK Jerv, som indleder fodboldåret med en hjemmekamp på Levermyr Stadion den 5. april, hvor modstanderen er Grorud.

Vi ønsker Michael masser af held og lykke hos FK Jerv.