31.08.2018, 16:15 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Michael Baidoo lejes ud til FC Fredericia

Midtbanespilleren henter yderligere erfaring hos FC Midtjyllands samarbejdsklub frem til den 31. december 2018

19-årige Michael Baidoo er en spiller, som FC Midtjylland tror meget på, og derfor kan det naturligvis lyde underligt, at han så lejes ud, men der er store forventninger til det kommende lejeophold hos samarbejdsklubben FC Fredericia.

- Baidoo er jo en af de akademispillere, som kom lidt senere op, men det ændrer ikke ved, at potentialet hos ham er enormt, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen, som glæder sig meget over samarbejdet med FC Fredericia.

- Vi er meget glade for og tilfredse med, at vi har den mulighed - det er en perfekt platform for vores unge spillere, understreger han.

Michael Baidoo er midtbanespiller, og sit potentiale har han både vist på U19-holdet, i Youth League samt i Superligaen, hvor cheftræner Jess Thorup allerede har givet ham spilminutter.

- Nu kan han i optimale rammer udvikle potentialet, og vi er sikre på, at Baidoo får en flot karriere i FC Midtjylland på længere sigt. Det vigtigste lige nu er dog, at han udvikler sit store talent yderligere, og det kan han i FC Fredericia, siger Svend Graversen.

I forvejen har FC Fredericialejeaftaler med FC Midtjylland-spillerne Victor Torp, Manjrekar James, Sebastian Buch og Henry Ozuchukwu.