29.01.2019, 09:07 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Midtjylland tage hul på Dubai International Cup

Onsdag byder på træningslejrens første testkamp, når FC Midtjylland skal i aktion mod FC Astana fra Kasakhstan og du kan livestreame opgøret

Åbningskampen i Dubai International Cup byder på en gensyn med de kasakhiske mestre FC Astana. Holdet fra Kasakhstan trak det længste strå, da Midtjylland i sommers måtte se sig slået med 2-1 i anden kvalifikationsrunde til Champions League. 

Og kamp er noget spillerne ser frem til, efter mange timer på træningsbanen.  

- Vi spillede to rigtig gode testkampe inden træningslejren. Resultatmæssigt var kampen mod Fredericia bedst, men vi lykkes med mange af de ting vi har trænet på mod HSV. Det har været opløftende præstationer indtil nu.

- I morgen har vi endnu en god test mod en stærk modstander. Vi skal fortsætte med at lægge på og det skal man gerne kunne se i vores høje pres og opspillet fra bagkæden. Vi glæder os til at komme i kamp igen, fortæller Erik Sviatchenko. 

FC Astanas træningslejr
FC Astana ankom tidligere end FC Midtjylland og har allerede spillet to testkampe på deres træningslejr i Dubai. I sidste uge vandt de 3-2 over den lokale Dubai-klub Al Wasl, mens det i kasakhernes anden træningskamp blev til et nederlag på 4-0 til F.C. København efter 0-0 ved pausen. 

Kampen spilles på på Jebel Ali Football Stadium. 

Livestreaming
FC Midtjyllands kampe i Dubai International Cup, mod henholdsvis FC Astana og Shanghai SIPG, livestreames begge via Fanseat.com. Det kræver en bruger på siden for at få adgang til kampene. Et abonnement koster 7,99 € pr. måned, men du kan oprette en gratis prøveperiode på 14 dage. 

Du finder kampene her: http://fanseat.com/league/dubai-international-cup

Der er kampstart kl. 12:30 dansk tid.