21.09.2016, 23:00 | Af: | Foto: Getty Images

Mirakel-redninger af Dahlin i remis

Filip Novak stod for udligningen i 1-1-opgøret mod AGF, som bød på debut til Bruninho

Der var chancer i begge ender, men det sluttede lige i Aarhus her til aften. Og det var i FCM-lejr, der kunne være bedst tilfredshed med 1-1-kampen.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra land, og især den første halve time var det AGF, der sad på kampen. Det gav nogle store muligheder – den første efter 20 minutter, men Johan Dahlin kom godt ud af sit mål og fik afværget.

Og Johan Dahlin skulle vise sig som en vigtig mand. For tre minutter senere diskede han op med en klasseredning, da han helt ude ved den ene stolpe fik reddet et AGF-hovedstød. Endnu to store redninger blev det til af FCM-keeperen inden pausen, og han var den direkte årsag til, at holdene gik til pause med en nulløsning.

Men efter 48 minutter kunne han ikke forhindre Morten Duncan Rasmussen i at bringe AGF foran. Fra tæt hold headede den tidligere FCM-spiller bolden i kassen, og selv om Dahlin havde hænderne på afslutningen, så kunne han ikke forhindre en hvid-føring.

Hjemmeholdets føring holdt dog kun i tre minutter, for klumpspil efter et hjørnespark resulterede i, at Filip Novak mellem venner og fjender kunne hamre en FCM-udligning i kassen.

Lige inden stadionuret viste en time kunne begge hold have bragt sig foran. Først var det hjemmeholdet, der i en god position i feltet fik hamret bolden over mål. Minuttet efter var det så Rilwan Hassan, der burde havde bragt FCM foran, da han slap alene igennem med AGF-keeperen, men ind ville bolden ikke.

Og derfor sluttede det hele 1-1 i en kamp, hvor FC Midtjyllands brasilianske angriber Bruninho fik debut, da han blev sendt på banen med et kvarter igen.

FC Midtjylland skal allerede i kamp igen på søndag, når det gælder AC Horsens hjemme på MCH Arena. Der er kick-off klokken 18.00, men opvarmningen begynder allerede klokken 15.00 foran stadion.

AGF – FC Midtjylland 1-1 (0-0)
48’ 1-0 Morten ’Duncan’ Rasmussen
51’ 1-1 Filip Novak

Advarsler
42’ Daniel A. Pedersen, AGF
76’ Aleksandar Jovanovic, AGF

Start-11: Johan Dahlin, André Rømer (74’ Bruninho), Kian Hansen, Kristian Riis, Filip Novak, Markus Halsti, Jakob Poulsen, Kristoffer Olsson (36’ Paul Onuachu), Jonas Borring, Rilwan Hassan (62’ Rasmus Nissen Kristensen), Martin Pusic

Bænk: Andreas Raahauge, Rasmus Nissen Kristensen, Rafael van der Vaart, Kaan Kairinen, Paul Onuachu, Gustav Wikheim, Bruninho

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Tilskuere: 8.578