19.05.2018, 00:04 | Af: | Foto: Getty Images

Mulighed for chancebilletter til mandagens guldbrag

Der er udsolgt til mandagens guldbrag på MCH Arena mod AC Horsens, og der er derfor kun mulighed for chancebilletter.

Billetterne til guldbraget mod AC Horsens på mandag er revet væk, men der er alligevel mulighed for at få en plads på MCH Arena på mandag.

For at udfylde de huller, der vil komme, tilbyder FC Midtjylland en chancebillet til enten Sportmaster- eller Faxe Kondi-tribunen. Man kan skrive sig op til en chancebillet i Infohuset, når dette åbner to timer før kick-off – altså fra klokken 16:00.

Det er på forhånd ikke muligt at sige, hvor mange chancebilletter der vil være til salg, hvorfor salget af chancebilletterne først vil ske lige omkring kick-off klokken 18:00. Salget foregår herefter efter først-til-mølle-princippet. Dem, der har skrevet sig op/modtaget "kønummer" i Infohuset først, får billetten.

Det er ikke muligt at bruge rabatkoder, billetkoder eller studiekort. Priserne er 120 kr. for voksen og 50 kr. for børn (4-15 år). Priserne fastsættes efter C.C. Contractor-tribunen, da man altid kan bruge en chancebillet her, hvis man ikke kan finde plads på Sportmaster- eller Faxe Kondi-tribunen.