15.09.2019, 16:58 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Nicolas Madsen stolt af Superligadebut

Den 19-årige midtbanespiller havde både sine forældre og sin farfar på tribunen, da han trådte ind i Superligaen

Han debuterede for FC Midtjylland i en pokalkamp på udebane mod Dalum i efteråret 2018, og for fynboen Nicolas Madsen var det selvfølgelig en stor og speciel oplevelse.

Søndag eftermiddag fik den 19-årige midtbanespiller så sine første Superligaminutter, da FC Midtjylland på udebane vandt med 3-0 over Lyngby, og det gjorde ham både stolt og glad, selv om han denne gang var lidt længere væk fra Fyn.

- Selvfølgelig betyder det noget for mig. Det er en stor ting, og heldigvis var mine forældre og min farfar på stadion, sagde Nicolas Madsen efter opgøret i Lyngby.

- Det er jo lidt specielt at komme ind og gerne vil give den max gas, men kampen var jo faldet lidt til ro med vores sikre føring, sagde Nicolas Madsen grinende.

Der var på inegn måde tale om velgørenhed, da cheftræner Brian Priske sendte Nicolas Madsen ind til de første minutter i landets bedste fodboldrække.

- Overhovedet ikke. Nicolas har gjort det rigtig fint, efter han kom tilbage fra en skadespause. Han leverer til træning, han leverer i reserveligaen, og han konkurrerer på lige fod med alle andre i truppen, understreger Brian Priske om den unge FCM-spiller, som er et produkt af talentudviklingen på akademiet, hvor han blandt andre spillede sammen med Nikolas Dyhr og Gustav Isaksen.

For Nicolas Madsen har det betydning, at gode præstationer, både på kort og lang sigt, påskønnes med spilletid, for det er jo det, vi alle vil have, som han siger.

- Konkurrencesituationen er benhård i FC Midtjylland, og alle vil gerne spille. Derfor er jeg meget stolt af mine første minutter, og jeg vil arbejde stenhårdt for at få mange flere minutter på banen i fremtiden. Jeg ved godt, man skal være tålmodig, men jeg vil rigtig mærke mere til Superligaen, sagde Nicolas Madsen efter den for ham så minderige kamp.