23.05.2018, 17:00 | Af: FC Midtjylland | Foto: FC Midtjylland

Nikolai Pold takker af i FC Midtjylland

Fejringen af det danske mesterskab bliver Nikolai Polds sidste gøren som målmandstræner i FC Midtjylland

FC Midtjylland og målmandstræner, Nikolai Pold, stopper samarbejdet efter guldsæsonen. Årsagen er, at setuppet i kampsituationer ikke matcher Nikolai Polds ønske om at være tættere på holdet, da målmandstræneren, standardtræneren og Top A-træneren sidder på tribunen.  

Nikolai Pold kom til klubben i januar 2016 fra AC Horsens, og FC Midtjylland har fra første dag været rigtig glad for både Nikolai Pold og det arbejde, han har udført med klubbens målmænd.

- Nikolai takker i den grad af med manér. Jesper Hansen er noteret for ikke færre end 13 clean sheets i sæsonen og topper således listen i Superligaen. Det vidner om det arbejde, Nikolai har lagt for dagen i FC Midtjylland. Ikke bare i denne sæson, men i hele den periode han har været i klubben. Vi ønsker Nikolai alt det bedste fremadrettet, siger sportschef Svend Graversen. 

På samme vis udtrykker Nikolai Pold glæde ved at have været en del af klubben, men alligevel skilles parterne altså efter den igangværende sæson.

- Jeg har haft nogle fantastiske år i FC Midtjylland, hvor jeg har haft et godt samarbejde med alle i klubben, og jeg har nydt at møde på arbejde hver dag. Jeg har udviklet både min faglighed og person den tid, jeg har været i klubben, og jeg er meget taknemmelig for at have været en del af FC Midtjylland, ytrer Pold.

Den nu tidligere målmandstræner i FC Midtjylland takker alle i og omkring klubben for et fantastisk samarbejde.

- Jeg vil takke alle de mennesker, jeg har været involveret med i min tid i FC Midtjylland. Såvel spillertruppen, trænerstaben som ledelsen har jeg haft et rigtig godt samarbejde med, som jeg vil se tilbage på med stor glæde og stolthed. Det var helt unikt at opleve et dansk mesterskab sammen - noget vi har knoklet så hårdt for gennem lang tid. Jeg vil med garanti følge klubben og naturligvis mit målmandsteam med stor interesse fremadrettet, afslutter Nikolai Pold.

Hvad fremtiden bringer for Nikolai Pold er fortsat uvist, men den 41-årige nykårede danske mester fortsætter i målmandstrænergerningen.