19.06.2017, 13:20 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

Nordirsk modstand i første runde

FC Midtjylland skal op mod Derry City FC i den første kvalifikationsrunde i UEFA Europa League

FC Midtjylland skal møde Derry City FC i den første runde af kvalifikationen til UEFA Europa League.

Første kamp bliver på hjemmebane torsdag den 29. juni klokken 20.00, mens returopgøret spilles i den Nordirland torsdag den 6. juli.

- Det er rart at få sat navn på modstanderne, så vi kan komme i gang med forberedelserne og scoute modstanderne. Vi har en kort opstart, og vi har fuld fokus på os selv, men nu kan vi blive lidt klogere på, hvad vi skal op imod, siger cheftræner Jess Thorup. 

I øjeblikket ligger Derry City FC nummer fem i League of Ireland. De er midvejs i 2017-sæsonen, der begynder i februar og slutter i oktober. Derfor spiller Derry City henover sommeren.

- Jeg må indrømme, at jeg ikke kender meget til Derry City, men jeg går ud fra, at de traditionen tro for britiske hold er et hold, der har en stærk fysik og vil være en hård fysisk omgang, siger Jess Thorup.

Sidste år løb FC Midtjylland ind i tyrkiske Osmanlispor, som kom langt i turneringen, i den sidste af fire runder, der giver adgang til gruppespillet. Denne gang vil chetræneren i gruppespillet, og den mission starter om 10 dage.

- Det er jo vores overordnede målsætning, at vi skal i gruppespillet. Derfor tager vi første runde seriøst uanset modstanderen. De spille i den bedste irske liga. Vi skal tage Derry City seriøst, og det kommer vi til.

Stadion under renovering
Derry City FC's stadion er i øjeblikket under renovering, og derfor skal udekampen spilles 100 kilometer fra Derry på et andet stadion i bye Sligo, der ligger i Irland. Stadion tilhører klubben Sligo Rovers.

BILLETINFO

Billetsalget til hjemmekampen er åbnet. Kampen spilles klokken 20.00.

KØB BILLET HER.

Der vil være GRATIS adgang for sæsonkortholdere. Sæsonkortholderne skal medbringe deres sæsonkort, som vil blive scannet i indgangene til Sportmaster- og Faxe Kondi-tribunerne.

Med fri placering for alle, kan man sætte sig, hvor man lyster. Det betyder også, at sæsonkortholdere ikke har sin faste plads.

Pris for billetter er:
Voksne: 50 kroner
Børn: 20 kroner

CC-contractor-tribunen bliver lukket, og der vil være stemningstribune på Sportmastertribunen. 

Eventuel anden runde
Hvis FC Midtjylland går videre til anden runde, skal ulvene spille mod enten ungarske Ferencváros eller Jelgava fra Letland. Her er første kamp på udebane, mens returopgøret er på hjemmebane. Kampene spilles den 13. og den 20. juli.