30.05.2017, 12:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Ny assistenttræner med fokus med video og data

FC Midtjylland tilknytter fra den kommende sæson engelske Stephen Foyston, der kommer til at spille en vigtig rolle i samarbejdet med Smartodds

FC Midtjylland styrker til den kommende sæson det sportslige setup med Stephen Foyston som ny assistenttræner. Den 35-årige englænder kommer fra en stilling som performance-analytiker i Lyngby, og også i FC Midtjylland får han en vigtig rolle i arbejdet med data og videoanalyse.

- Vi udvider trænerteamet med Stephen, der skal have fokus på arbejdet med data og videoanalyser, ligesom han skal arbejde på at få Smartodds og FC Midtjylland koblet endnu tættere sammen, forklarer sportsdirektør Claus Steinlein.

- I Stephen får vi en dedikeret fyr, der brænder for fodbold, og som er faglig meget kompetent. Han har været en del af Lyngbys trænerteam, hvor han hele vejen rundt har fået ros, siger Claus Steinlein.

Stephen Foyston, der flytter til Ikast for at komme tæt på miljøet i FC Midtjylland, er uddannet hos det engelske fodboldforbund FA og har UEFA’s A-trænerlicens. Han har tidligere i sin karriere haft træner- og analytiker-roller hos de engelske klubber Tottenham, Watford, Leyton Orient og den australske A-league-klub Newcastle Jets.