28.04.2018, 11:00 | Af: FC Midtjylland | Foto: FC Midtjylland

Ny FCM-fanzone med masser af fodboldaktiviteter skaber glæde for børn og voksne

Forud for hjemmekampen mod Brøndby blev FCM-fans mødt af en ny fanzone foran MCH Arena

Forud for hjemmekampen mod Brøndby blev FCM-fans mødt af en ny fanzone foran MCH Arena, hvor der var masser af fodboldaktiviteter og udfordringer for både børn og voksne. Fanzonen blev også modtaget med stor begejstring af Herning City og Faxe Kondi, som begge har været med til at skabe fanzonen. 

I FC Midtjylland er der et stort fokus på at skabe oplevelser og fællesskab for fans – både til kampe og aktiviteter ude i regionen, hvor samarbejdsklubber og fans også møder klubben og spillerne. Derfor er den nye fanzone et stærkt initiativ, der skal være med til at sikre det. 

Hos Faxe Kondi er man glade for at kunne støtte op om et tiltag, der skaber glæde.

- Det er helt naturligt for Faxe Kondi at støtte op omkring initiativet med fanzonen. Her er vi med til skabe glæde ved sport, og det er vigtigt for os. Derfor var det også en fornøjelse at se fanzonen ”leve” med mange både børn og voksne ved aktiviteterne, fortæller Finn Bjerg. 

Også Allan Kristensen, citychef i Herning City, var begejstret for det, han oplevede.

- At komme ud til MCH Arena og opleve summen og glæden inden kampen var en fornøjelse. Herning City har valgt at gå med i at skabe fanzonen hos FC Midtjylland, fordi vi tror på, at vi både ved stadion og i byen kan være med til at sætte yderligere fokus på klubben, sammenholdet i byen, og så har vi altid lyst til at bidrage til store oplevelser, siger Allan Kristensen. 

Fanzonen bliver en fast del af oplevelsen på MCH Arena, men klubben planlægger også med en række aktiviteter i Herning og ude i hele regionen, hvor fanzonen bliver en del af programmet.

OPLEV DEN NYE FANZONE, NÅR FC MIDTJYLLAND TAGER IMOD AAB SØNDAG