29.09.2019, 18:02 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

OB vandt en smal sejr på MCH Arena

FC Midtjylland havde muligheder til scoringer, men manglende kynisme og fine redninger af Oliver Christensen i OB-målet forhindrede det

FC Midtjylland var søndag eftermiddag tilbage på MCH Arena i Herning, hvor fynske OB var gæst i 3F Superligaen.

Hjemmeholdet havde en enkelt ændring i startopstillingen i forhold til kampen i Parken mod FC København - ud gled en karantæneramt Awer Mabil, og ind kom Gustav Isaksen.

8616 tilskuere var på plads, og hovedparten af dem gik skuffede hjem, da OB-mandskabet sejrede 1-0 på Bashkim Kadriis scoring efter 60 minutters spil.

I de første 45 minutter indledte OB godt, og var meget på bolden, men det var dog uden at skaffe sig de store målchancer.

Dem var der til gengæld heller ikke mange af i den modsatte ende af banen, hvor OB med en meget kompakt defensiv lukkede ned for det meste fra hjemmeholdet. Dog havde Mikael Anderson og Sory Kaba muligheder, men begge gange endte bolden uden for målrammen.

Lige inden pausen var OB tæt på at bringe sig i front, men netop som Bashkim Kadrii skulle til at sparke bolden i nettet, kom Alexander Scholz på tværs og reddede tingene for hjemmeholdet.

I pausen afløste Nikolas Dyhr en skadet Marc Dal Hende hos FC Midtjylland, og jagten på føringsmålet gik ind.

Det kom dog ikke til FC Midtjylland men derimod OB - Bashkim Kadrii indledte med bolden på fødderne kursen mod FCM-målet, og da han nåede kanten af straffesparksfeltet, sparkede han fladt bolden over i det lange hjørne.

Derefter indledte FC Midtjylland-mandskabet et tungt pres mod OB, og der dukkede ret hurtigt chancer op. Først forsøgte Emiliano Marcondes og Sory Kaba sig, men begge gange reddede Oliver Christensen i OB-målet flot, og senere sparkede Junior Brumado en chance forbi.

Ret meget mere blev det ikke for FC Midtjylland, selv om Oliver Christensen var tæt på at forære værterne en udligning, da en blød bold smuttede mellem hænderne på ham, men til sidst kunne han juble sammen med holdkammeraterne over 1-0 sejren.