18.07.2017, 15:00 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: FC Midtjylland

Offensivt talent prøver kræfter med 1. Division

Mads Vang spiller i den kommende sæson som lejesvend i Thisted FC.

I sommeren 2013 kom Mads Vang til FC Midtjyllands fodboldakademi, og sidenhen har den offensivt orienterede midtbanespiller fortsat sin udvikling på de midtjyske u17- og 19-mandskaber.

Nu udskiftes ungdomsfodbolden dog med senior-ditto. Den 19-årige spiller med rødder i Thyborøn udlejes sæsonen ud til Thisted FC, der er nyoprykkere i 1. Division. En god aftale, mener Claus Steinlein.

- Vi glæder os over, at Mads Vang nu har fået en aftale med Thisted. Det bliver en god mulighed for ham for at få noget mere erfaring og udvikle sig som fodboldspiller.

- Det er en af vores gamle drenge, som vi har hentet fra vores samarbejdsklub Lemvig GF. Mads Vang er en dygtig offensivspiller, og det bliver spændende at se ham prøve kræfter med 1. Division, siger FCM's administrerende direktør, der midlertidigt også agerer i sin tidligere rolle som sportsdirektør.

Også hovedpersonen selv er spændt på skiftet.

- Jeg ser meget frem til at tage hul på sæsonen i 1. Division og forhåbentlig spille en masse seniorkampe. Det kan være med til at give mig den fornødne erfaring til at spille på et endnu højere niveau i fremtiden.

- Jeg glæder mig sindssygt meget til at se, hvor langt vi kan komme som hold. Det bliver en udfordring, at vi kommer til at møde hold med fuldtidsprofessionelle spillere, mens vi selv er deltidsproffer i Thisted, men vi har trænet rigtig hårdt for at komme i den form, der skal til. Det bliver spændende at se, om vi kan tage steppet fra 2. Division til 1. Division, men vi har forberedt os grundigt, og jeg er ikke i tvivl om, at vores hold er godt nok til at udfordre mange af de andre, siger midtbanespilleren.

Mads Vang skifter øjeblikkeligt og spiller resten af sæsonen i Thisted FC.