20.10.2018, 17:55 | Af: Nicolai Dupont | Foto: Getty Images

Onuachu-hattrick i Farum

Angriberen scorede sit første hattrick i klubben mod FC Nordsjælland.

10 point og syv pladser i tabellen adskilte dagens modstandere på Right to Dream Park i Farum inden opgøret.

Gæsterne fra FC Midtjylland lå på førstepladsen med 25 point, mens FC Nordsjælland på ottendepladsen havde 15 af slagsen. 

Kampen i Farum var samtidig FC Midtjylland-cheftræner Kenneth Andersens første i sædet. 

Det var hjemmeholdetholdet der satte sig på spillet fra start. FC Midtjylland havde ikke mange afleveringer i træk, før bolden endte i fødderne hos FC Nordsjælland-spillerne igen.

Midtjyderne kæmpede sig dog hurtigt ind i opgøret med et par farlige hjørnesparkssituationer.

Og efter 33 minutters spil gav det pote. Gustav Wikheim satte turbo på og løb fra FCN-forsvaret, inden han skød på mål. Nicolai Larsen reddede, men sendte en retur direkte ud i fødderne på Paul Onuachu, der prikkede bolden det sidste stykke over stregen. 

Efter pausen stak det pludselig af.  Efter få minutter udlignede Donyoh for hjemmeholdet, da han prikkede et fladt indlæg i mål. Men bare få minutter senere kopierede Paul Onuachu målet, og så var FCM foran igen. 

Og gæsterne var ikke færdige endnu. Efter 78 minutter var Paul Onuachu nemlig på pletten igen, da han skruede bolden uden om FCN-målmanden og udnævnte sig selv til hattrickhelt. 

Men det var ikke slut endnu. For få minutter senere var det indskiftede Evander Ferreira, der gjorde Paul kunsten efter og skruede bolden i mål til slutresultatet 4-1.