09.09.2017, 13:45 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Onuachu tilbage i FCM-truppen

Se de udvalgte til søndagens opgør i Telia Parken.

Landskampspausen er ovre, og boldene ruller atter i Alka Superliga. For FCM's cheftræner var det et kærkomment break i den midtjyske kampkalender; for første gang siden sæsonens indledning i europæisk fodboldregi betød den nemlig, at han og resten af teamet havde en hel træningsuge til at gå ordentligt i dybden med forskellige fokusområder, uforstyrret af restitutions- og kampforberedende træning grundet et tæt kampprogram.

- Vi har kunnet lægge hele vores fokus på at videreudvikle dét, vi er i gang med, nemlig vores spilsystem. Offensivt har vi set gode ud i en længere periode, og den del har vi fortsat med at udvikle på. Samtidig er vi bevidste om, at vi rent defensivt har haft nogle issues, som vi skulle håndtere, og det har vi haft stor fokus på. Jeg glæder mig over, at vi nu har haft én uge med reel træning, hvor vi har kunnet arbejde fuldt ud og kontinuerligt med nogle få fokuspunkter. Det har været rigtig positivt, siger Jess Thorup, der nu ser frem til søndagens dyst i den danske nationalarena.

- Vi er 100 % klar til den opgave, der venter os ude mod FCK. Vi føler os godt rustet, og det bliver en spændende test for os at blive matchet i Parken, hvor vi ved, at alle modstandere historisk set har det svært.

Søndagens opgør i Telia Parken er alligevel åbent for tilskuere - også tilhængere af FC Midtjylland. Tager du ikke turen til hovedstaden, kan du se løverne mod ulvene på Canal 9 med optakt fra kl. 15:00. Kampen fløjtes i gang kl. 16:00.
 

Truppen mod F.C. København:

1. Jesper Hansen
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Zsolt Korcsmár
5. Marc Dal Hende
6. Markus Halsti
7. Jakob Poulsen
9. Janus Drachmann
11. Jonas Borring
13. Alexander Munksgaard
14. Simon Kroon
19. Alexander Sørloth
22. Mikkel Duelund
30. Oliver Ottesen
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
43. Rasmus Nissen
70. Filip Novák
88. Gustav Wikheim