08.12.2019, 20:51 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Onyeka matchvinder på Brøndby Stadion

FC Midtjylland bevarede afstanden på syv point til FC København med en ny 2-1 sejr - denne gang på Brøndby Stadion

Måske var det ikke den smukkeste kamp i mands minde, men til gengæld var det intens affære, da Brøndby IF søndag aften var vært for FC Midtjylland, og de tre point til gæsterne fejlede bestemt ingenting efter sejren på 2-1.

På Brøndby Stadion mødte gæsterne op med to ændringer i startopstillingen i forhold til sejren over Silkeborg IF - Mikael Anderson og Alexander Scholz var med igen, mens Gustav Isaksen og Rasmus Nicolaisen tog plads på udskiftningsbænken - og der blev brug for alle kræfter i en fysisk præget kamp med masser af duelspil.

I de første 45 minutter var der ikke de åbne og store målchancer, men til gengæld appellerede begge hold for et straffespark.

Brøndby IF i begyndelsen af kamoen, mens Mikael Anderson også faldt til jorden umiddelbart inden pausen, men begge gange var der ingen reaktion fra kampens dommer - eller det vil sige, at Mikael Anderson fik en advarsel for sin tur i græsset.

Omkring en times spil kulminerede det med scoringer - først bragte Awer Mabil FCM-mandskabet foran efter en time, da han tørt sparkede Sory Kabas oplæg i nettet, men allerede fire minutter senere udlignede Kamil Wilczek på et hovedstød tæt under mål.

1-1 lignede længe en udgang på en tæt kamp, men Frank Onyeka ville det anderledes, da den slidstærke midtbanespiller i det 82. minut bankede topholdet i front igen.

Trods hårdt Brøndby-pres og mange minutters overtid, lykkedes det FC Midtjylland at krige endnu en sejr hjem, og dermed er afstanden til FC København intakt inden årets sidste kamp - på søndag mod AGF på MCH Arena.