26.06.2020, 17:11 | Af: | Foto: Getty Images

Onyeka: Vi skal slås for at vinde momentum

Søndag møder vi 3F Superligaens nummer to, F.C. Købehavn, i en topkamp i Parken, og Frank Onyeka ser frem til opgøret mellem de to bedste hold i Danmark

Frank Onyeka missede sidste weekends opgør mod AGF med karantæne, men er igen spilleberettiget og melder sig klar til topkampen mod F.C. København søndag aften. 

- Det bliver uden tvivl en svær kamp mod en rigtig dygtig modstander. Vores kampe mod FCK er altid præget af intensitet og der er ofte meget på spil i tabellen. Det gælder også søndag, og selvom det er mødet mellem de to bedste hold i Danmark, så kommer vi kun for en ting. Det er tre point, fastslår Frank Onyeka. 

Siden sin debut i 3F Superligaen mod AC Horsens den 2. februar 2018, hvor det i øvrigt blev til en scoring, har Onyeka udviklet sig til en nøglespiller på det mandskab, der jagter det tredje mesterskab siden 2015. 

- Min tilgang til spillet kræver stor energi. Jeg giver alt for at hjælpe holdet og mine medspillere, men de hjælper også mig. Vi arbejder som en enhed og vi kommer til at skulle slås for at vinde momentum på søndag, men vi er klar til opgaven og jeg glæder mig personligt til at spille igen.  

Det seneste møde med københavnerne i Parken sluttede målløst, men det var bestemt ikke uden dramatik, og de dyder der lykkedes i det opgør, skal danne fundamentet for endnu en solid præstation søndag aften. 

- Vi skal tro på os selv og spille vores eget spil. Vi har haft succes med at presse FCK højt og stresse dem overalt på banen. Vi skal vise overskud og så bliver det afgørende at gribe chancerne, når de opstår, fortæller midtbanekrigeren. 

Følg kampen
Kampen vises på TV3+ og Viaplay med optakt fra kl. 18:30 og kampstart halvanden time senere. Opgøret kan også følges via Twitter og vores fan app.