19.12.2019, 12:30 | Af: | Foto: Getty Images

Opstart 2020: Få overblikket her

Spillerne er tilbage fra juleferie den 7. januar, hvor de første dage byder på en række fysiske tests inden testkampe og træningslejr

3F Superliga-truppen og trænerstaben er gået på en velfortjent juleferie efter et historisk flot efterår, hvor de første 20 runder har budt på 50 point, hvilket svarer til et pointsnit på 2,5. 

Træningsopstart
Truppen er tilbage på træningsanlægget i Ikast tirsdag den 7. januar, hvor de første dage byder på en række fysiske tests. Spillerne er tilbage på græs første gang torsdag den 9. januar. 

Du kan se det fulde program for de første uger HER

Fire testkampe i januar
Den første måned i 2020 byder på hele fire testkampe - heraf to hjemme og to ude - med kvalificerede modstandere. Udover Superliga-kollegerne fra Esbjerg fB og Silkeborg IF venter møder med de svenske bronzevindere Hammarby IF og vores samarbejdsklub FC Fredericia. 

FC Midtjylland-Esbjerg fB 
17. januar kl. 14.00 i Ikast 

Silkeborg IF-FC Midtjylland 
24 januar kl. 13.00 i Silkeborg

Hammarby-FC Midtjylland 
28. januar kl. 16:15 i Stockholm 

FC Midtjylland-FC Fredericia 
30. januar kl. 14.00 i Ikast

Træningslejr
De sidste forberedelser frem mod 3F Superliga-start afholdes på træningsanlægget JA Center of Excellence i Dubai. Truppen rejser fra Danmark den 1. februar og er tilbage igen den 11. februar.

Her venter yderligere to testkampe. Info om kamptidspunkter og modstandere følger på et senere tidspunkt. 

Halvsæsonkort
Vi tager hul på anden halvdel af 3F Superligaen, når vi får besøg af Lyngby BK mandag den 17. februar kl. 19.00. Hvis du vil være sikker på en plads, når guldet skal afgøres, kan du købe et halvsæsonkort. Se mere HER