21.08.2017, 17:37 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

Pointdeling mellem FCM og Silkeborg IF i Reserveligaen

1-1 blev slutresultatet mellem FCM II og Silkeborg IF II i Reserveligaen. Mikael Anderson stod for ulvenes mål

FC Midtjyllands reserver tog mandag eftermiddag imod Silkeborg IF på Ikast FS baneanlæg.

Mikkel Vendelbo bragte gæsterne foran med 1-0 efter blot ni minutters spil. Herefter bølgede kampen frem og tilbage, men dette uden de helt store chancer. I anden halvleg fik ulvene lagt et højt pres på silkeborgenserne, som resulterede i, at Mikael Anderson kunne udplacere Silkeborgs keeper fra en position midt i feltet.

Det var en kamp, hvor den sidste skarphed manglede over hele banen. Til gengæld formåede FC Midtjylland II at finde fodfæste, som kampen skred frem. 

- I første halvleg leverer vi ikke godt nok, og vi giver nogle dumme chancer væk. Vi åbner simpelthen for meget op og hænger ikke sammen i kæderne. Til gengæld synes jeg, vi får det vendt i anden halvleg, hvor vi hænger noget bedre sammen. Desværre mangler vi bare den sidste skarphed på den sidste tredjedel af banen, og derfor får vi kun et point med i dag, udtaler træner Søren Bjerg.

FC Midtjyllands Nicolas Madsen blev skiftet ind i pausen, men måtte desværre udgå med en skade kort inde i anden halvleg. Det betød, at ulvene spillede med en mand i undertal i store dele af anden halvleg. 

FC Midtjylland II har nu fire point efter to kampe i Reserveligaen. I næste runde gæster midtjyderne AGF i en kamp, der afvikles den 29. september. 

FC Midtjylland II – Silkeborg IF II 1-1 (0-1)
9' 0-1 Mikkel Vendelbo
53' 1-1 Mikael Anderson 

FCM II: Oliver Ottesen - Alexander Munksgaard (60' Mikkel Jakobsen), Kristian Riis, Nicolai Damkjær, Andreas Poulsen - Frank Onyeka (45' Nicolas Madsen) - Gloire Rutikanga, Mikkel Duelund (60' Casper Tengstedt), Rafael van der Vaart (45' Antonis Martis), Mikael Anderson - Jákup Thomsen (60' Aziz Essaisi)