27.10.2016, 22:36 | Af: | Foto: Getty Images

Pokalsejr på Amager

Med en 3-1-sejr spillede FC Midtjylland sig videre i DBU Pokalen

FC Midtjylland er videre i DBU Pokalen. Med en 3-1-sejr på Sundby Idrætspark på Amager spillede superligafavoritterne sig sikkert videre mod 1. divisionsholdet Fremad Amager.

Mikkel Duelund åbnede ballet i første halvleg, da han slap alene igennem med hjemmeholdets keeper og elegant vippede bolden over ham og i mål. Og det var et midtjysk hold i kontrol i de første 45 minutter, hvor holdet kom frem til flere gode chancer, uden de blev udnyttet.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND VS. FC KØBENHAVN SØNDAG D. 30. OKT. KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

Det gjorde de til gengæld i begyndelsen af anden halvleg. Godt ti minutter var spillet, da Kristoffer Olsson fordoblede scoringen med et præcist spark helt op ad stolpen.

Den midtjyske kontrol fortsatte, og der var flere gange, hvor der var muligheder for at bringe sig yderligere foran, men chancerne blev misbrugt, og så blev der i stedet en smule spænding i opgøret, da hjemmeholdet med otte minutter igen reducerede til 2-1. Forinden havde Johan Dahlin i et par situationer vist sin klasse i målet.

Reduceringen gav en opblomstring til hjemmeholdet, men deres sidste håb blev slukket, da Paul Onuachu i det første minut af overtiden gjorde det til 3-1 og dermed endegyldigt sikrede videre avancement i DBU Pokalen.