15.10.2016, 12:25 | Af: Anders Kaiser | Foto: Getty Images

Poulsen: Vi skal styre kampen

Anfører Jakob Poulsen vil lægge AaB under pres søndag aften

Landsholdspausen er ovre, og søndag ruller bolden igen i Alka Superligaen for FC Midtjylland. Og det sker efter en pause, hvor der er blevet arbejdet godt med tingene.

- Vi mangler altid nogle spillere, når der er landsholdspause, men jeg synes, at vi har givet den god gas. Vi har haft nogle fine træninger, siger anfører Jakob Poulsen.

Han ser frem til opgøret mod AaB efter 14 dages kamppause.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND VS. AAB SØNDAG KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Vi skal op og presse dem. Vi har været gode imod AaB, når vi har presset dem højt og har tvunget dem til at lave nogle fejlafleveringer højt oppe på deres egen banehalvdel, lyder det fra Poulsen, der vil dominere kampen hjemme på MCH Arena.

- Det er jo en hjemmekamp, så vi skal gerne op og styre kampen og forhåbentlig lægge pres på dem, som vi også har gjort de sidste par hjemmekampe. Vi startede selvfølgeligt lidt dårligt imod Horsens, men ellers har vi styret kampene og har været det bedste hold, så det skal vi op og gøre igen, siger Jakob Poulsen.

Senest AaB var på besøg på MCH Arena blev det 1-1, mens FC Midtjylland gangen før vandt 2-0. Der er kick-off søndag klokken 18.00.