13.03.2019, 22:43 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Daniel Stentz

Professionel indsats glædede cheftræneren

Kenneth Andersen roste både sit eget hold og værterne på Autocentralen Park i Kolding

Da Kenneth Andersen omkring klokken 18.00 onsdag aften sendte FC Midtjylland ind på Autocentralen Park i Kolding til pokalkvartfinalen mod Kolding IF, var der rokeret på flere pladser hos gæsterne.

Manjrekar James fik sin debut for midtjyderne, hvor han i tremandsforsvaret havde Alexander Scholz og Tim Sparv som makkere, mens Erik Sviatchenko og Kian Hansen fik en fridag.

Rafal Kurzawa var ligeledes med fra start, og det samme var Mayron George og tilbagevendte Gustav Wikheim, og de to sidstnævnte sørgede med en scoring hver for 2-0 sejren.

- Det var en kamp uden de store udsving til hverken den ene eller anden side. En professionel indsats, hvor vi især i første halvleg lykkedes med flere af de ting, vi snakkede om inden kampen. Vi vidste, de ville stå lavt, og vi skulle have gjort mere ved det scoringsmæssigt inden pausen, mente Kenneth Andersen.

Han var dog fint tilfreds med udbyttet foran mere end 6000 tilskuere, og der var også anerkendende nik i retning af hjemmeholdet.

- De gjorde det flot, og de gav alt, hvad de havde. Kolding-mandskabet skal have ros for indsatsen, og jeg ser dem meget gerne rykke op i 1. division, sagde Kenneth Andersen, som satte flere plusser i sin bog ud for de spillere, som var nye i FC Midtjyllands startopstilling.

- Det var fedt at få flere spillere i gang, og de gjorde det fint, sagde FC Midtjyllands cheftræner, som nu kan se frem til en pokalsemifinale som et ekstra krydderi til forårets kamp om det danske mesterskab.