08.08.2019, 21:49 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Rangers FC sejrede på MCH Arena

FC Midtjylland indkasserede fire mål på egen bane, og med kun to midtjyske mål er returopgøret i Europa League vokset betragteligt i sværhedsgrad

Torsdag aften var der atter europæisk fodbold på MCH Arena, hvor Rangers FC fra Skotland var gæst i Europa League-kvalifikationen, og det endte med en 4-2 sejr til gæsterne i det første opgør af to.

Hos hjemmeholdet var Sory Kaba foretrukket til startopstillingen på bekostning af Junior Brumado, men ellers var det samme opstilling, som vandt i 3F Superligaen over AaB i søndags.

Kulissen var fantastisk med et levende og larmende MCH Arena, de farverige skotter supplerede fint i udebaneafsnittet, og det blev sidstnævnte, som jublede mest i en første halvleg, som ellers ikke bød på mange åbne målchancer.

Det lignede det heller ikke, da Rangers to minutter inden pausen smed et indlæg ind fra højre, men Morelos fandt alligevel plads tæt under mål, og han havde ikke de store problemer med at heade gæsterne i front med 1-0.

Efter pausen eksploderede kampen nærmest med det samme, men desværre for hjemmeholdet var det Rangers-mandskabet, som viste styrke.

Først gjorde Aribo det til 2-0 på et skarpt kontraangreb efter et midtjysk boldtab midt på skotternes banehalvdel, og bare fire minutter senere blev det 3-0, da Katic blev spillet fri foran værternes mål.

Det fik dog FCM-spillerne til at steppe op, Frank Onyeka reducerede kort efter 3-0 målet, og da Sory Kaba scorede til 3-2 levede MCH Arena for alvor igen.

Glæden varede dog ikke mere end fem minutter, for så scorede Arfield atter for skotterne, som dermed kom i front med 4-2, hvilket blev kampens resultat.

Der er returkamp på Ibrox Stadium om en uge.