20.07.2019, 15:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Rasmus Nicolaisen og FC Midtjylland forlænger aftalen

Den 22-årige og lokale midterforsvarer er nu på kontrakt frem til sommeren 2023

En væsentlig del af FC Midtjyllands dna er tilknytningen til den midt- og vestjyske region, hvilket gælder både kommercielt og sportsligt, og i forhold til det sidste er det derfor en stor glæde, at aftalen med Rasmus Nicolaisen er forlænget.

Den 22-årige midterforsvarer har sat sin signatur på en aftale, som løber frem til sommeren 2023, og sportschef Svend Graversen tøver ikke med at udtrykke sin begejstring.

- Det er dejligt, at en af vores egne fra lokalområdet forlænger med FC Midtjylland, og der er ingen tvivl om, at Rasmus står foran sit store gennembrud, siger Svend Graversen.

Han glæder sig til at følge Rasmus Nicolaisen i de kommende år, for det er ifølge sportschefen en spiller, som er en vigtig del af gruppen med centrale forsvarsspillere i FC Midtjylland.

- Rasmus er en fantastisk ambassadør, som er vellidt af alle i og omkring FC Midtjylland. Han er en naturlig ledertype, og vi ser alle frem til, at han griber chancen i den kommende tid, siger FC Midtjyllands sportschef.

Rasmus Nicolaisen fik sin fodboldopvækst i samarbejdsklubben Aulum IF, og den stærke forsvarsspiller er glad for forlængelsen med pokalmestrene.

- Det er et skulderklap, som giver en god følelse. FC Midtjylland er min klub, det er her, jeg vil slå igennem, og den nye aftale giver både ro og en følelse af, at klubben vil mig, siger Rasmus Nicolaisen.

Han håber, at han i den kommende tid kan bide sig fast på Superligaholdet, gerne så hurtigt som muligt, og han føler, han har opbakningen til det.

- Nu er det op til mig at bevise, at klubben skal satse på mig uge efter uge, og jeg ser frem til at få masser af kampe, så jeg kan kvittere for tilliden.

Den unge forsvarsspiller glæder sig ydermere over at spille sammen med rutinerede holdkammerater, som han med egne ord lærer noget af hver dag, og han håber at kunne fortsætte sit bidrag til holdets bedste.

- Jeg arbejder hele tiden på at udvikle mig. Jeg er typen, som går forrest og tager ansvar, og jeg har båret anførerbindet i Reserveligaen, så den udvikling glæder jeg mig til at fortsætte de kommende år, siger Rasmus Nicolaisen.

Midterforsvareren står noteret for 32 kampe og fem scoringer for FC Midtjylland.