02.02.2019, 18:05 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Reaktioner efter sidste test: God grund til optimisme

Der var bred enighed om, at dagens testkamp skulle være vundet, men resultatet til trods blåstemples indsatsen

Manjrekar James
- Det var en fin test og det var dejligt at spille en hel kamp igen. Det er altid svært at gå ind på et nyt hold, men jeg kæmper og synes jeg gør store fremskridt. Vi spiller en fornuftig kamp i dag, vi skulle have scoret flere mål, men vores pres er godt og vi står som vi skal i bagkæden. Ros til drengene for at tage godt imod mig, det er altid en stor hjælp. 

Babajide David
- Flot præstation af holdet. Vi holder os til det taktiske oplæg og vores pres hænger rigtigt godt sammen. Det er tydeligt at vi stresser dem og vi bør vel også score et par mål mere. 

- Personligt er jeg glad for at være afgørende. Ved det første mål får jeg en god aflevering fra Onuachu og koncentrerer mig bare om at ramme målet. Det andet mål er lidt mere tilfældigt, men jeg står godt placeret, er aggressiv og kommer først på returen fra målmanden. Det var dejligt at se dem gå ind. 

- Vi har rykket os som hold hernede. Det har været en god træningslejr, hvor vi særligt har fået trænet vores offensiv og det tror jeg vi får at se i foråret.

Mads Døhr Thychosen
- Jeg vil fremhæve første halvleg. Vi spiller rigtigt godt og får presset Shanghai langt tilbage på banen. De scorer efter en fejl, men har ikke en afslutning derefter og vi skulle have vundet. Dommeren har nogle mærkelige dispositioner og det ødelægger rytmen, men vi kan tage meget med herfra.

- Fedt at få 90 minutter i benene og jeg synes jeg leverer en god indsats, hvor jeg er med i mange af vores offensive aktioner. Det er tydeligt at se, at vi formår at overfører det vi har trænet til kamp og det giver en god portion optimisme frem mod starten i Superligaen. 

Kenneth Andersen
- Jeg er meget tilfreds med spillet. VI har trænet rigtigt meget, og hårdt, så indsatsen i dag er opløftende. Skal jeg finde noget, skal vi score nogle flere mål. Vi har chancerne til det, så vi skal naturligvis vinde og det er ærgerligt, at vi forærer dem et mål i en ellers god periode.

- Alle har budt sig til på træningslejren og det glæder vi os over i trænerteamet. Vi har haft alle markspillere i aktion og drengene virker fit og sultne. 

I morgen resjer FC Midtjylland hjem til Danmark, hvor der venter en fridag mandag. Herefter indledes de sidste forberedelser til Superligapremieren ude mod Vendsyssel FF mandag den 11. februar kl. 19:00