29.04.2019, 21:34 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Reaktioner: En dejlig følelse

Lettelsen var stor hos spillere og stab efter 2-1 sejren over FC Nordsjælland

Kenneth Andersen:
- Som Jakob Poulsen sagde inden kampen, så var vi trætte af at tabe fodboldkampe efter to nederlag i træk, så det er en dejlig følelse at stå med tre point efter hårdt arbejde.
Det er altid vigtigt for offensive spillere, at de får scoret mål, og Paul lavede to fine af slagsen i dag - dejligt med den skarphed på en svær udebane.
FC Nordsjælland er et svært hold at presse, for hvis du går højt, og presset ikke sidder der, har de masser af kvalitet og fart, så jeg var meget tilfreds med, at vi holdt spillet langt fra eget mål i slutfasen, og selv om vores guldchance ikke vokser runde for runde, så jagter vi den, indtil den er væk.

Erik Sviatchenko:
- Det var en vigtig sejr, for vi havde en lidt underlig fornemmelse efter et par nederlag i træk.
De tre point var vigtige for vores selvforståelse, og jeg synes, at vi i anden halvleg kommer med det rette udtryk på en meget svær udebane.
Sejren var en lettelse, for vi har haft problemer med at sætte en hel kamp godt sammen, men nu er vi på sejrskurs igen - og teoretisk lever guldkampen endnu, men det er nu ikke noget, der fylder ret meget.

Marc Dal Hende:
- Rart at være med til at sejre, og vi træner jo meget i standarder i FC Midtjylland, så det er vigtigt at lykkes i kampene.
Jeg har de seneste sæsoner udviklet mit spil i luften, og jeg lykkes vel med det på grund af mange forskellige ting - som vildskab, power og timing.
Nu har jeg siddet ude i nogle kampe, og det motiverer kun ekstra. Træneren kigger helt naturligt på alternativer, når tingene ikke kører, og jeg må også erkende, at jeg ikke har leveret optimalt i foråret.
Guldkampen interesserer mig ikke, selv om den stadig eksisterer på papiret. FC København har været en klasse over os alle i denne sæson, men vi har stadig sølvet og en pokalfinale forude, så helt skidt er det jo ikke.